x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Miraculos, a supravieţuit după ce o bară de metal i-a străpuns craniul (VIDEO)

Miraculos, a supravieţuit după ce o bară de metal i-a străpuns craniul (VIDEO)

18 Aug 2012   •   15:59
Miraculos, a supravieţuit după ce o bară de metal i-a străpuns craniul (VIDEO)

Un tanar brazilian in varsta de 24 de ani a supravietuit miraculos dupa ce o bara de metal de doi metri lungime i-a stapuns craniul.

Accidentul s-a produs pe un santier din Rio de Janeiro, unde tanarul era angajat. Bara a cazut de la unul din nivelele superioare ale cladirii in constructie si a patruns in partea superioara a craniului, iesind prin zona frontala, chiar intre ochii victimei.

Cu fata plina de sange, victima a fost transportata de urgenta la spital, unde a ajuns in stare de constienta, declarand doctorilor, cu o privire care nu parea a fi marcata de eveniment, ca, in ciuda traumei absolut inspaimantatoare, nu simte nimic, absolut nicio durere.

Dupa examinari amanuntite, medicii au hotarat sa extraga bara La capatul unei operatii care a durat cinci ore, echipa de chirurgi a reusit indepartarea cu succes a barei. Doctorii spun ca bara a strabatut o zona a creierului care nu gazduieste functii majore si ca pacientul a fost la un centimetru de o drama, aceasta fiind distanta care l-a separat de paralizie si pierderea unui ochi.

Victima va ramane cel putin doua saptamani internata in spital, sub atenta monitorizare din partea medicilor.

×