x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un mire a jefuit restaurantul în care şi-a făcut nunta

Un mire a jefuit restaurantul în care şi-a făcut nunta

23 Mai 2013   •   15:12
Un mire a jefuit restaurantul în care şi-a făcut nunta

Christopher Richards, un bărbat proaspăt căsătorit de 25 de ani, din Marea Britanie, a furat băutură, computere şi aparatură electronică în valoare de 27.000 de euro din restaurantul în care îşi făcuse nunta, cu şase luni înainte.

Richards, un apropiat al patroanei restaurantului, a fost ajutat de un portar şi alte două persoane în timpul jafului. În afara bunurilor furate, cei patru au produs şi pagube în valoare de 29.000 de euro.

Păgubita, Catherine Murphy, de 34 de ani, a povestit că în urmă cu jumătate de an îi făcuse o reducere de 50% la băuturi lui Richards, când acesta şi-a făcut nunta la ea în local.

"Când am auzit cine a dat spargerea, am început să plâng. Această faptă mi-a zdruncinat încrederea în oameni. Sper ca în viitor să pot să judec mai bine caracterul unui om", a declarat patroana.

Richards a fost prins după ce a fost recunoscut graţie imaginilor filmate de camerele de supraveghere.

Soţia lui Richards, însărcinată acum cu al treilea copil, spune că va rămâne alături de soţul ei, deoarece "nimeni nu este perfect".

"În noaptea jafului s-a întors acasă beat. Am bănuit imediat că a făcut ceva rău. A acţionat din prostie", a declarat aceasta.

Christopher Richards a fost condamnat la şase luni de închisoare. 

×
Subiecte în articol: jaf furt