x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Misiune eșuată.Salvatorii nu au reușit să ajungă la muncitorii blocați în tunelul prăbușit din India

Misiune eșuată.Salvatorii nu au reușit să ajungă la muncitorii blocați în tunelul prăbușit din India

de Redacția Jurnalul    |    15 Noi 2023   •   10:15
Misiune eșuată.Salvatorii nu au reușit să ajungă la muncitorii blocați în tunelul prăbușit din India
Sursa foto: Hepta

Echipele de salvare nu au reușit miercuri să ajungă la cei 40 de muncitori blocați într-un tunel de autostradă prăbușit în India. Bolovani uriași au blocat pasajul de evacuare la care au lucrat salvatorii în ultimele zile, au anunțat oficialii indieni.

Deși au trecut trei zile de la prăbușirea tunelului, muncitorii captivi sunt sănătoși, a declarat, pentru Reuters, un oficial implicat în operațiunile de salvare.

Bărbații au primit mâncare, apă și oxigen printr-o conductă începând de duminică dimineața, la câteva ore după ce tunelul s-a prăbușit.

„Un utilaj greu este adus de la New Delhi pentru a introduce o conductă de evacuare, deoarece cea actuală este blocată de bolovani", a anunțat oficialul.

În momentul surpării, aproximativ 50 de oameni lucrau în schimbul de noapte în tunelul de 4,5 km, care este construit în statul Uttarakhand, pe o autostradă. Cei care se aflau în apropierea ieșirii din tunel au reușit să fugă. 40 de muncitori, care se aflau în apropiere de mijlocul tunelului, au rămas blocați.

Lucrările la tunel au început în 2018 și trebuiau să fie finalizate până în iulie 2022. Noul termen de finalizare este mai 2024.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tunel prabusit india