x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MISTERUL de la Alcatraz. Ce au surprins doi britanici, în timp ce vizitau celebra închisoare din SUA! (VIDEO)

MISTERUL de la Alcatraz. Ce au surprins doi britanici, în timp ce vizitau celebra închisoare din SUA! (VIDEO)

18 Iun 2014   •   12:22
MISTERUL de la Alcatraz. Ce au surprins doi britanici, în timp ce vizitau celebra închisoare din SUA! (VIDEO)

În urmă cu 50 de ani, Alcatraz, considerată cea mai sigură închisoare din lume, a fost închisă, devenind o destinaţie turistică şi o locaţie preferată a producătorilor de la Hollywood. Milioane de oameni merg în fiecare an pe insula de lângă San Francisco pentru a vedea idurile impenetrabile şi celulele în care au fost închişi infractori celebri din SUA precum Al Capone, George "Machine Gun" Kelly sau Alvin Karpis.

Se spune chiar că fantomele unora dintre cei care au fost închişi aici bântuie astăzi Alcatrazul.

Un episod bizar a avut loc recent. Un cuplu din Marea Britanie, care vizia vestita fortăreaţă, a avut parte de o scenă înfiorătoare.

Vezi aici fotografiile

Sheila Sillery-Walsh a surprins într-o fotografie fantoma unei femei.

"Când m-am uitat la fotografia făcută cu telefonul mobil am văzut această figură întunecată. Am ridicat privirea spre fereastră şi nu era nimeni în celulă", a declarat englezoaica.

Femeia a luat legătura cu reprezentanţii închisorii, însă nimeni nu a recunoscut chipul din fotografie.

"Sunt foarte curioasă cine e această femeie. Poate că e fantoma unei femei care în trecut a vizitat un deţinut şi se tot întoarce. Tunsoarea ei pare să fie din anii '30-'40, la fel şi hainele Mi-ar plăcea să ştiu de ce a ales să apară în fotografia mea", a mai spus Sheila.

×