x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Monica Lewinsky vrea să scrie o carte despre aventura ei cu Bill Clinton

Monica Lewinsky vrea să scrie o carte despre aventura ei cu Bill Clinton

de Mediafax    |    15 Sep 2012   •   12:20
Monica Lewinsky vrea să scrie o carte despre aventura ei cu Bill Clinton

Monica Lewinsky intentioneaza sa scrie o carte despre aventura pe care a avut-o cu fostul presedinte american Bill Clinton in perioada in care era asistenta la Casa Alba, afirma presa americana, citand o sursa a carei identitate nu a fost dezvaluita.

Fosta asistenta de la Casa Alba a avut o serie de intalniri cu mai multe edituri de prim rang, iar fiecare dintre aceste edituri a fost rugata sa semneze un acord de confidentialitate prin care se obliga sa nu dezvaluie detalii despre acest proiect, inainte de discutiile purtate cu Monica Lewinsky, relateaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

O sursa care are legatura cu acest proiect a declarat: "Sunt sigur ca orice editura importanta a fost interesata sa auda ce are ea de spus".

Nu sunt cunoscute deocamdata numele editurilor cu care a discutat Monica Lewinsky, informeaza New York Post.

Monica Lewinsky s-a mutat in 2005 in Marea Britanie, unde a obtinut o diploma de masterat in psihologie sociala.

De atunci, ea a lucrat in calitate de corespondent al redactiei de stiri pentru postul britanic de televiziune Channel Five.

Desi Monica Lewinsky a acordat deja o serie de interviuri dupa izbucnirea in 1998 a scandalului sexual in care era implicat Bill Clinton, ea a preferat in general sa ramana departe de atentia presei internationale.

Prietenii Monicai Lewinsky, care are in prezent 39 de ani, au spus in repetate ocazii ca ea nu este interesata sa profite de pe urma acelui scandal. Daca zvonurile despre publicarea acestei carti sunt adevarate, se pare ca fosta asistenta de la Casa Alba s-a razgandit.

Monica Lewinsky si-a lansat in urma cu cativa ani propria afacere, The Real Monica Inc., o companie specializata in designul de genti si posete.

Agentul ei de presa a declarat vineri: "Nu pot sa fac niciun comentariu in acest moment".

Desi au trecut 14 ani de cand presa americana a publicat o serie de articole potrivit carora Bill Clinton a avut noua intalniri de natura sexuala cu fosta lui asistenta, prezenta Monicai Lewinsky continua sa faca valuri in viata post-prezidentiala a lui Bill Clinton si in cea a sotiei acestuia, Hillary Clinton.

In urma unei coincidente din programul de desfasurare al conventiei nationale a Partidului Democrat din Statele Unite, organizata saptamana trecuta in orasul Charlotte, fostul rabin al Monicai Lewinsky - care l-a condamnat in mod public pe Clinton in timpul scandalului sexual care a zguduit America in anii '90 - a urcat pe scena pentru a binecuvanta candidatii acestei formatiuni politice, la doar cateva minute dupa ce fostul presedinte american coborase de pe aceeasi scena unde a sustinut un discurs.

ABC News considera ca aceasta coincidenta nefericita a scapat atentiei organizatorilor conventiei, intrucat rabinul David Wolpe este o personalitate de marca in comunitatea evreiasca americana.

In iulie, cu ocazia unei vizite oficiale in Egipt, Hillary Clinton, actualul Secretar de Stat american, a fost ironizata in legatura cu aventura sexuala a sotului ei de catre o multime de protestari care au inceput sa strige "Monica, Monica", in momentul aparitiei ei in public.

Hillary Clinton se afla in acel moment in Alexandria, unde participa la ceremonia de redeschidere a consulatului american din acel oras egiptean.

×