x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NBC: Jocurile Olimpice 2012, cel mai urmărit eveniment din istoria televiziunii americane

NBC: Jocurile Olimpice 2012, cel mai urmărit eveniment din istoria televiziunii americane

de Mediafax    |    14 Aug 2012   •   07:51
NBC: Jocurile Olimpice 2012, cel mai urmărit eveniment din istoria televiziunii americane

Reprezentantii postului de televiziune NBC au declarat, luni, ca Jocurile Olimpice de la Londra 2012 reprezinta "cel mai urmarit eveniment din istoria televiziunii americane", informeaza Mediafax.

Citand cifrele furnizate de Nielsen Co., postul american a anuntat, luni, ca peste 219 milioane de telespectatori au urmarit Jocurile Olimpice de la Londra pe NBC si pe celelalte canale din reteaua acestuia.

Aceasta cifra o depaseste pe cea de 215 milioane, ce reprezinta numarul telespectatorilor care au urmarit Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

NBC a avut o audienta medie in prime-time de 31 de milioane de telespectori, cifra care a depasit audientele medii in prime-time inregistrate cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Beijing (2008) si Atena (2004).

Ceremonia de inchidere a jocurilor, organizata duminica la Londra, a fost urmarita de peste 31 de milioane de telespectatori americani.

Pentru a acoperi din punct de vedere mediatic cea de-a 13-a editie a Jocurilor Olimpice din epoca moderna, postul NBC a oferit telespectatorilor sai 5.535 de ore de transmisie prin canalele sale TV si online.

×