x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nou-născut ÎN VIAŢĂ, după 12 ore petrecute în morga spitalului (VIDEO)

Nou-născut ÎN VIAŢĂ, după 12 ore petrecute în morga spitalului (VIDEO)

11 Apr 2012   •   16:02
Nou-născut ÎN VIAŢĂ, după 12 ore petrecute în morga spitalului (VIDEO)

Un nou-nascut prematur in luna a sasea de sarcina, intr-un spital din Argentina, declarat mort la nastere, dintr-o eroare a echipei medicale, a fost descoperit in viata dupa 12 ore petrecute in camera frigorifica a spitalului.

Analia Bouter se afla in cea de-a 26 saptamana de sarcina cand a dat nastere prematur celui de-al cincilea copil al familiei sale.
"Travaliul a inceput la ora 7 dimineata si a durat cam trei ore. Dupa ce s-a nascut nu am apucat sa o vad, pentru ca deja o declarasera moarta si au luat-o repede din sala de nasteri. Nu imi aduc aminte mai multe, pentru ca mi-au dat ceva care m-a adormit", a declarat Analia jurnalistilor.

Familia a revenit la spital pentru a-si lua ramas bun de la fetita lor.
"Atunci cand am ajuns la morga, fetita se afla intr-un sicriu bine inchis. Am cautat ceva cu care sa-l deschidem. Am inceput sa plang, apoi, am tras aer in piept si am ridicat capacul. Sotia mea i-a vazut mai capul, iar apoi o manuta. Si, chiar atunci, fetita a scos primul ei scancet. Sotia mea s-a intors cu spatele, crezand ca are imaginatii. M-am uitat la fetita si parea ca abia se trezise din somn", povesteste tatal copilului.

O saptamana mai tarziu de la eveniment, fetita este in afara oricarui pericol starea sa fiind perfect stabila.
Parintii intentionau sa o numeasca Liliana Abigail, insa, dupa miracolul revenirii ei la viata s-au hotarat sa o numeasca Luz Milagro, adica Miracolul Luminii.
Conducerea spitalului a suspendat echipa medicala aflata de serviciu in momentul nasterii micutei, o ancheta urmand sa stabileasca circumstantele in care a fost declarat decesul acesteia.

×