x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noua Prima Doamnă a Germaniei provoacă senzaţie pe internet

Noua Prima Doamnă a Germaniei provoacă senzaţie pe internet

03 Iul 2010   •   00:00
Noua Prima Doamnă a Germaniei provoacă senzaţie pe internet

Înaltă, blondă, elegantă şi cu un tatuaj pe umărul drept, Bettina Wulff, în vârstă de 36 de ani, a provocat senzaţie pe internet, după ce soţul său, Christian Wulff, a devenit preşedintele ţării.



Doamna Wulff a atras atenţia presei încă de când era doar soţia premierului landului Saxonia Inferioară, Christian Wulff, ales pentru a-i succede lui Horst Köhler în fruntea statului german.

Director de comunicare, Bettina l-a întâlnit pe soţul său, cu 15 ani mai în vârstă, într-o deplasare de serviciu, în urmă cu patru ani, când ea lucra pentru compania Continental, fabricant de pneuri. Pentru a se căsători cu Bettina, Christian Wulff a pus capăt unei căsnicii de 18 ani.

După ce Christian Wulff a preluat preşedinţia Germaniei, numele Bettinei este asociat de presa germană cu cel al Carlei Bruni, soţia preşedintelui Nicolas Sarkozy, şi cu cel al lui Michelle Obama, soţia preşedintelui SUA. "Va deveni Bettina noua Michelle Obama a Germaniei?", se întreabă revista Bunte, citată de NewsIn.

Christian şi Bettina s-au căsătorit în 2008 şi au împreună un băieţel. Mama unei fetiţe dintr-o legătură anterioară, Bettina a continuat să lucreze în comunicare. "Am o soţie foarte modernă", a recunoscut noul preşedinte al Germaniei.

În pofida funcţiei pe care o ocupă în prezent, el intenţionează să meargă împreună cu soţia sa luna viitoare la Hanovra, pentru concertul pe care îl va susţine trupa de rock U2.

×
Subiecte în articol: externe