x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NUMĂRĂTOARE INVERSĂ / Apocalipsa va veni din New York

NUMĂRĂTOARE INVERSĂ / Apocalipsa va veni din New York

de Sînziana Stancu    |    10 Mar 2009   •   00:00
NUMĂRĂTOARE INVERSĂ / Apocalipsa va veni din New York

Respectabilul pastor american David Wilkerson, autorul unei cărţi celebre – "The Cross and the Swichblade" – după care s-a făcut apoi un film, a scris pe blog-ul său că "a fost îndemnat de către Spiritul Sacru să trimită omenirii  un «mesaj urgent»".



Mesajul este, de fapt, prezicerea lui Wilkerson privind iminenţa unei  "calamităţi ce va zgudui Pământul" de la un capăt la altul şi care se va începe chiar în metropola americană New York, va cuprinde apoi şi celelalte centre urbane din ţară şi, în final, se va propaga în toată lumea, informează WorldNetDaily. Pastorul vede iminenta  calamitate ca pe o "judecată a Domnului". "Va fi atât de înspăimântătoare, încât şi cei mai credincioşi dintre noi se vor tremura de frică", descrie Wilkerson viziunea lui despre apropiatul dezastru. El mai prevede că New York-ul va fi înconjurat de flăcări, care se vor extinde şi în alte state, ca New Jersey şi Connecticut.

IADUL PE PĂMĂNT
Pentru locuitorii din marile oraşe, nu numai din cele americane, ci din toată lumea, iadul se va muta pe Pământ. Va fi foc, vor fi răzvrătiri, vor fi jafuri şi câte şi mai câte, despre care nu se ştie când se vor opri, mai spune pastorul evanghelist, care ne avertizează că ceea ce trăim acum nu e criză economică, şi nici recesiune, ci "pedeapsă de la Dumnezeu", că ne-am îndepărtat prea mult de cele sfinte. El reaminteşte de Psalmul 11, unde scrie la un moment dat: "Dacă se distrug bazele, dreptatea ce mai poate face?". Pastorul îi îndeamnă pe toţi să nu creadă decât în Dumnezeu şi în adevărul absolut al Sfintei Scripturi şi nu în interpretările altora, spre care suntem împinşi să credem.

PROVIZII

Wilkerson e de părere că Dumnezeu a început să judece deja "păcatele Americii şi ale altor ţări" şi că prin asta ne arată cum se poate  "distruge o fundaţie seculară". El îi îndeamnă pe toţi oamenii să îşi facă provizii de hrană şi de tot ce le mai trebuie pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile, ca să facă faţă catastrofei pe care o anticipează. A spus că nu ştie exact când se va întâmpla, dar că "nu e departe".

"Mi-am descărcat sufletul către voi. Faceţi cu mesajul meu ce credeţi de cuviinţă!", scrie, la sfârşit, Wilkerson.

×
Subiecte în articol: externe