x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O bătrânică în scaun cu rotile a fost ucisă de trei maşini. Poliţie: O maşină este de necrezut, trei însă sunt de neînchipuit (VIDEO)

O bătrânică în scaun cu rotile a fost ucisă de trei maşini. Poliţie: O maşină este de necrezut, trei însă sunt de neînchipuit (VIDEO)

06 Ian 2012   •   10:48
O bătrânică în scaun cu rotile a fost ucisă de trei maşini. Poliţie: O maşină este de necrezut, trei însă sunt de neînchipuit (VIDEO)

O femeie in varsta de 58 de ani, care se deplasa intr-un scaun cu rotile, a murit dupa ce a fost lovita de trei masini ai caror soferi nu au oprit sa o ajute, ei fugind de la locul accidentului, scrie Daily Mail.

Edith McFarland a fost lovita de o masina de teren, in timp ce traversa un drum aglomerat. Dupa ce a fost aruncata din scaunul cu rotile, femeia a fost lovita de alte doua masini. Niciunul dintre soferi nu a oprit sa-i acorde primul ajutor.

Femeia din Delaware se afla in scaunul cu rotile dupa ce si-a pierdut un picior intr-un accident ce a avut loc in urma cu 20 de ani pe acelasi drum din Wilmington unde a fost omorata.

Potrivit politiei, Edith McFarland a fost lovita de masina de teren in jurul orei 6.35. "A fost aruncata din scaunul cu rotile pe banda laterala a drumului, apoi lovita de alte doua vehicule. O masina este de necrezut, trei insa sunt de neinchipuit", a declarat sergentul Paul Shavack.

Inainte de accident, femeia se intorcea de la cumparaturi si se indrepta catre motelul Fairview Inn, unde locuia impreuna cu fiul si cu nepotii ei.
"A fost un accident, dar nu pleci pur si simplu de langa persoana lovita", a spus Jeremy, fiul femeii.

Robin Smith, vecina femeii, a marturisit ca spera ca cei care au omorat-o sa se predea. "Ma rog la Dumnezeu ca cei care au lovit-o sa aiba constiinta atat de incarcata incat sa se predea si sa se faca dreptate familiei. Au ucis-o si au mers mai departe!", a spus Robin Smith.

Politia nu are informatii despre masinile implicate in accident, insa audiaza in continuare martori. (L.I.)

×