x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O bona infuleca mancarea unui baietel de doi ani, apoi il loveste pentru ca ii era foame!

O bona infuleca mancarea unui baietel de doi ani, apoi il loveste pentru ca ii era foame!

09 Mar 2015   •   21:02
O bona infuleca mancarea unui baietel de doi ani, apoi il loveste pentru ca ii era foame!

Pentru a putea urmari ceea ce se petrece in casa atunci cand lipseste, mama unui baietel in varsta de doi ani a instalat o camera video de supraveghere.
Initiativa sa a aparut dupa ce a descoperit numeroase vanatai pe corpul celui mic, cauza producerii acestora fiind o enigma.

Surpriza a fost total neplacuta, chiar bona angajata sa aiba grija baietel era cea care il agresa, camera video inregistrand un moment de mare cruzime din partea acesteia.

Femeia, in varsta de 25 de ani, loveste de mai multe ori copilul, dupa care, fara niciun fel de scrupule, se aseaza tacticoasa la masa, infulecand mancarea ce ar fi trebuit i-o dea micutului.

Vecinii ii avertizasera pe parinti ca in mai multe ocazii i-au putu auzit pe cei doi copii ai familiei plangand si tipand atunci cand ramaneau doar cu bona acasa.

"Mi se infierbanta tot sangele gandindu-ma ce i-ar mai fi putut face copilului nostru. Am crezut tot timpul ca e doar lenesa, nu ne-am inchipuit ca ar putea fi si violenta. I-a luat mancarea si apoi l-a lovit in momentul in care i-a spus ca ii este foame, este o persoana bolnava ", a declarat mama baiatului agresat.
Politia si procurorii au anuntat ca inregistrarea video va fi folosita in instanta, pentru dovedirea infractiunilor comise de bona.

■ Cum să previi OFILIREA FLORILOR. Oamenii de ştiinţă japonezi au găsit SOLUŢIA! 
■ VIDEO. Au montat o cameră în hol... Ce făcea copilul lor de doi ani noaptea, i-a lasat masca!



×