x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O cerşetoare din România victimă a unei oribile crime în Dublin

O cerşetoare din România victimă a unei oribile crime în Dublin

19 Aug 2009   •   00:00
O cerşetoare din România victimă a unei oribile crime în Dublin

Poliţiştii irlandezi au anunţat marţi că victima unei crime oribile din Phoenix Park, petrecută în urmă cu două săptămâni la Dublin, este o româncă de 50 de ani, din Timişoara. Aceasta cerşea pentru a-şi câştiga existenţa. În prezent, autorităţile din Dublin efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs crima prin înjunghiere, scrie miercuri cotidianul Irish Independent.



Gardai sau "Guardians of the Peace of Ireland" (Gardienii Păcii Irlandei), forţa de poliţie a Republicii Irlanda, au anunţat identitatea victimei atacului din Phoenix Park marţi, după ce probele de ADN trimise de familia acesteia din România au fost analizate şi au confirmat ipoteza anchetatorilor. Poliţiştii au stabilit că femeia ucisă în Phoenix Park, al cărei cadavru a fost descoperit la 7 august de două femei, este Eugenia Bratiş, de 50 de ani, din Timişoara. Conform Irish Independent, femeia ar fi fost mama a doi copii în vârstă de aproximativ de 20 de ani şi ar fi vizitat de mai multe ori Irlanda în ultimii doi ani.

Descoperirea cadavrului femeii care prezenta numeroase plăgi prin înjunghiere a declanşat o veritabilă campanie de presă pentru identificarea victimei. Poliţiştii au publicat fotografii cu cadavrul femeii, oferind o recompensă de 10.000 de euro pentru informaţii care ar putea duce la identificarea ei sau la găsirea criminalului.

După stabilirea identităţii victimei, Gardienii au dat publicităţii o nouă fotografie cu românca de 50 de ani, realizată cu câteva luni înainte de moartea acesteia, în timp ce aceasta cerşea lângă podul O"Connell din Dublin, pentru a aduna cât mai multe informaţii despre ultimele săptămâni de viaţă ale femeii.

×
Subiecte în articol: externe