x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O familie din Ungaria, condamnată pentru trafic cu persoane şi exploatare sexuală

O familie din Ungaria, condamnată pentru trafic cu persoane şi exploatare sexuală

29 Sep 2015   •   12:46
O familie din Ungaria, condamnată pentru trafic cu persoane şi exploatare sexuală

O familie, care se ocupa cu traficul de femei, a fost trimisă la închisoare, ieri, în Marea Britanie, relatează The Sun.

O familie din Ungaria, Ferenc Dardai, Melania Kiraly şi cei doi fii ai acestora Ferenc Jr şi Daniel au exploatat dreptul de liberă circulaţie şi a ademenit mai multe unguroaice să vină în Marea Britanie după care le-au forţat să se prostitueze.

Cu reţeaua de prostituate familia câştiga în jur de 2.000 de lire sterline pe săptămână pe care îi cheltuiau pe droguri şi jocuri de noroc.

Femeile, cu vârste între 30 şi 20 de ani, au fost salvate de poliţişti după un raid efectual în locuinţa familiei în Manchester.

Fiul cel mare al familiei, în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru trafic de persoane şi exploatare sexuală.

Tatăl familiei şi concubina lui au fost condamnaţi la 4 ani şi 4 luni pentru trafic de persoane şi conspiraţie pentru o căsătorie falsă.

Daniel Dardai, în vârstă de 19 ani, a recunoscut învinuirea de trafic de persoane şi a fost condamnat la 3 ani de închisoare.

Autorităţile se aşteaptă că mai descopere reţele implicate în traficul de persoane în contextul unei acţiuni menite să prevină şi desfiinţeze sclavia şi traficul cu persoane.

×