x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fantomă ÎNFOMETATĂ bântuie o BRUTĂRIE - FOTO

O fantomă ÎNFOMETATĂ bântuie o BRUTĂRIE - FOTO

04 Apr 2013   •   11:19
O fantomă ÎNFOMETATĂ bântuie o BRUTĂRIE - FOTO

Presupusa fantomă a unei tinere pe nume Charlotte s-a întors din morţi şi bântuie o brutărie din Londra, potrivit angajaţilor care au început să se teamă să mai meargă la muncă. Cu toate că uşa este închisă, în fiecare dimineaţă, ei găsesc urme de paşi şi tăvi aruncate pe jos.

Mai mulţi muncitori ai brutăriei Plaxtol Village Bakery, din Petts Wood, o zonă din sud-estul Londrei spun că au fost martorii unor fenomene inexplicabile cauzate de o fantomă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Fantoma din uter: Cum şi-au văzut părinţii viitorului lor copil într-o ecografie

Ei spun că nu de puţine ori au fost cazurile în care pâinea şi tăvile zburau prin cameră, fără motiv. Mai mult, ei au şi o fotografie care atestă prezenţa unui spirit rătăcit, după ce, într-o dimineaţă, au găsit într-o tavă cu zahăr iniţialele unui nume, scrie RTV.NET.

Citeşte şi FANTOMA unui bunic şi-a făcut apariţia la botezul nepoatei VEZI FOTO


Ei cred că brutăria este bântuită de o tânără care a fost omorâtă de o rachetă chiar în acel loc, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Numele spiritului pare să fie Charlotte, după ce literele C, H şi A au fost găsite într-o dimineaţă într-o tavă cu zahăr.

Află ce spun angajaţii brutăriei pentru fantoma înfometată pe RTV.NET.


×