x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie din Australia a fost atacată şi ucisă de un crocodil

O femeie din Australia a fost atacată şi ucisă de un crocodil

13 Oct 2018   •   14:20
O femeie din Australia a fost atacată şi ucisă de un crocodil

Poliţia australiană a confirmat sâmbătă că a descoperit corpul unei femei aborigene atacate şi ucise de un crocodil într-o zonă izolată din nordul Australiei, informează DPA. 

Femeia fusese văzută ultima dată vineri pe marginea unei bălţi mlăştinoase în timp ce căuta midii. 

Poliţia a avut nevoie de mai multe ore pentru a ajunge la comunitatea aborigenă Gan Gan, aflată la 177 kilometri sud de oraşul minier Nhulunbuy. 

Comisarul din Teritoriul de Nord, Tony Fuller, a declarat reporterilor sâmbătă că femeia, o angajată a Departamentului pentru parcuri naţionale, pescuia midii pe marginea apei, alături de familie, atunci când a dispărut. 

"Familia a observat la un moment dat că aceasta lipseşte, iar găleata pe care o purta a fost găsită în apropiere", a indicat el, precizând că femeia se afla în apă până la brâu. 

Poliţia şi angajaţii parcurilor au căutat victima în apă până vineri seara şi i-au găsit cadavrul la un kilometru de locul atacului. 

Crocodilul a fost omorât ulterior de localnici. 

Decesele cauzate de atacurile crocodililor s-au intensificat de la încetarea sacrificării acestora în 1971, între 2005 şi 2014 fiind înregistraţi 14 morţi, în creştere de la 10 în cei 33 de ani anteriori. Ultimul deces în urma atacului unui crocodil a avut loc în luna ianuarie a acestui an.AGERPRES

×