x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie din Nisa a găsit pe stradă o bijuterie de 40.000 de euro şi a predat-o poliţiei

O femeie din Nisa a găsit pe stradă o bijuterie de 40.000 de euro şi a predat-o poliţiei

21 Ian 2017   •   22:30
O femeie din Nisa a găsit pe stradă o bijuterie de 40.000 de euro şi a predat-o poliţiei

O femeie de 39 de ani a găsit pe stradă o bijuterie în portul oraşului francez Nisa şi a decis să o predea poliţiei după ce a aflat că valorează 40.000 de euro, relatează directmatin.fr. 

Femeia a găsit brăţara sâmbătă, 7 ianuarie, iar apoi a luat decizia de a duce bijuteria la un expert pentru a-i evalua valoarea. 

Pentru a fi sigură de evaluare femeia a mers şi la un al doilea expert, care a confirmat concluzia primului. Bijuteria găsită pe stradă era o brăţară de aur alb cu 117 diamante, estimată la 40.000 de euro, a relatat ziarul Nice Matin. 

Femeia a predat obiectul la comisariatul din Nisa sâmbătă, iar poliţiştii urmează să stabilească dacă bijuteria a fost pierdută sau a ajuns pe stradă în urma unui furt sau a unui jaf. Ancheta a fost încredinţată Brigăzii pentru combaterea infracţiunilor care vizează bunurile (BRAB). 

Anchetatorii din cadrul BRAB au pus la dispoziţie un număr de telefon pentru a-i permite proprietarului să-şi recupereze bijuteria. Acesta va trebui însă să dispună de fotografii şi de acte doveditoare pentru a recupera obiectul. 

Dacă însă nimeni nu va încerca să recupereze bijuteria în termen de un an, brăţara va ajunge pur şi simplu la femeia care a găsit-o pe stradă, notează directmatin.fr.AGERPRES

×