x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie însărcinată a primit de la McDonald's soluţie de curăţat în loc de cafea

O femeie însărcinată a primit de la McDonald's soluţie de curăţat în loc de cafea

02 Aug 2018   •   14:47
O femeie însărcinată a primit de la McDonald's soluţie de curăţat în loc de cafea

McDonald's şi-a cerut scuze, după ce a oferit unei femei însărcinate din Canada o soluţie de curăţat în loc de cafeaua cu lapte pe care o comandase, potrivit BBC.

Sarah Douglas, care este însărcinată în opt luni, a cerut cafea la un McDrive în drum spre Alberta, duminică dimineaţă. Aceasta a luat o gură din paharul oferit şi a descoperit că lichidul maroniu nu era cafea cu lapte, ci soluţie de curăţat.

Sarah a tras maşina pe dreapta, a scuipat substanţa şi s-a reîntors la McDrive. Ajunsă acolo a solicitat să vorbească cu un supervizor, potrivit Lethbridge News Now.  

“I-am arătat cafeaua, el m-a întrebat dacă vreau alta, iar eu i-am spus << în niciun caz, este inacceptabil >>”, a povestit Sarah pentru publicaţia canadiană.

Într-un comunicat, McDonald’s îşi cere scuze pentru incident. Franciza explică faptul că maşina de latte a fost curăţată, ca în fiecare dimineaţă, însă furtunul care alimenta cu lapte cafeaua nu a fost deconectat de la soluţia de curăţat când băutara femeii a fost pregătită.

 

 

 

×