x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fotografie postată pe Facebook a declanşat o întreagă nebunie la bordul unui avion

O fotografie postată pe Facebook a declanşat o întreagă nebunie la bordul unui avion

08 Sep 2012   •   18:05
O fotografie postată pe Facebook a declanşat o întreagă nebunie la bordul unui avion

Totul a inceput cu ideea nefericita a lui Christopher Shell de a posta, pe Facebook, o fotografie "compromitatoare" cu fosta lui prietena, cu care nu se mai afla in relatii bune, potrivit Washington Post.


Gestul nu l-a facut fericit pe noul prieten al fetei, Kenneth W. Smith, care a decis sa se razbune. El a anuntat autoritatile ca Shell are asupra lui o bomba pe care intentioneaza sa o detoneze.

Autoritatile au actionat imediat. Avionul, care plecase din Philadelphia spre Dallas, a fost intors din drum din cauza unor "probleme tehnice". La aterizarea pe aeroportul din Philadeplphia, Shell a fost ridicat de trupele speciale anti-tero.

Nu era, evident, vinovat, lucru pe care l-a explicat si oamenilor legii. Urmarea: "denuntatorul" si rivalul sau, Smith, a fost arestat si risca acum pana la zece ani de inchisoare.

Povestea nu s-a oprit aici. Fara nicio legatura cu incidentul, Shell a fost iarasi arestat, la aterizarea pe aeroportul din Dallas. Motivul: doua mandate deja existente pentru posesie de droguri. (realitatea.net)

×