x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O televiziune loială lui Gaddafi a confirmat moartea lui Khamis, fiul cel mic al liderului libian

O televiziune loială lui Gaddafi a confirmat moartea lui Khamis, fiul cel mic al liderului libian

17 Oct 2011   •   09:04
O televiziune loială lui Gaddafi a confirmat moartea lui Khamis, fiul cel mic al liderului libian

Postul de televiziune Arrai, care emite de la Damasc, a afirmat aseara ca fiul cel mic al lui Gaddafi, Khamis, a fost ucis la 29 august la sud-est de Tripoli, "in timp ce lupta impotriva inamicilor patriei", anunta AFP.

Varul sau Mohamed, fiul sefului serviciilor de informatii ale colonelului Gaddafi , Abdallah Senoussi, a fost ucis impreuna cu el, a adaugat postul de televiziune.

Aceasta este prima data cand o televiziune favorabila lui Gaddafi confirma moartea lui Khamis, anuntata de mai multe ori de la inceputul conflictului si dezmintita de fiecare data de regimul inlaturat de la putere.

Ultimul anunt in acest sens dateaza din 29 august si a fost facut de noile autoritati libiene, potrivit carora Khamis a fost ucis si ingropat in regiunea Tarhouna.

Dar o televiziune a regimului libian a dezmintit aceasta informatie pe site-ul sau, in ziua urmatoare.

Fiul cel mic al lui Gaddafi, in varsta de 28 de ani, Khamis, comanda una dintre brigazile cele mai eficiente ale fortelor fostului lider libian.

×
Subiecte în articol: gaddafi libian khamis lider libian