x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Strigăt de ajutor: Mesajul emoţionant postat de o mamă pe YouTube, cu puţin timp înainte să moară (VIDEO)

Strigăt de ajutor: Mesajul emoţionant postat de o mamă pe YouTube, cu puţin timp înainte să moară (VIDEO)

02 Ian 2013   •   10:50
Strigăt de ajutor: Mesajul emoţionant postat de o mamă pe YouTube, cu puţin timp înainte să moară (VIDEO)

Cei doi copii ai lui Jennifer Johnson sunt prea mici ca să înţeleagă de ce mama lor a murit luna trecută, însă mesajul video emoţionant pe care ea l-a postat pe YouTube într-un efort de a strânge bani pentru operaţia pe care trebuia s-o facă pe cord, va rămâne o amintire pentru ei în anii ce urmează.

Însarcinată cu al doilea copil şi proaspăt logodită de 24 de ore, Jennifer afla în urmă cu câţiva ani că suferea de o boală crunta de inimă. Femeii în vârstă de 30 de ani i s-a montat un pacemaker, însa problemele sale nu au încetat. După o perioadă de timp, medicii au descoperit că unul dintre cabluri s-a desprins, iar ea trebuia sa fie operată din nou, scrie Daily Mail.

Pentru că avea nevoie de bani, Jennifer a postat în luna octombrie un mesaj video pe Youtube, în care şi-a povestit viaţa în 4 minute, vorbind despre cei doi copii Micayla şi Malykai şi explicând prin ce probleme trece.

Jennifer a reuşit să strângă 440$ şi a fost operată pe 14 decembrie, însă, din cauza complicaţiilor, a murit trei zile mai târziu.

Urmăreşte mai jos mesajul postat de Jennifer Johnson:

×