x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama a făcut echipă cu Tiger Woods! Vezi împotriva cui au jucat

Obama a făcut echipă cu Tiger Woods! Vezi împotriva cui au jucat

21 Feb 2013   •   13:13
 Obama a făcut echipă cu Tiger Woods! Vezi împotriva cui au jucat
Sursa foto: Pete Souza/The White House
Președintele SUA, Barack Obama și fostul lider mondial al jocului de golf, actualmente locul doi, Tiger Woods, au jucat golf, împreună, marți, pe un teren al unui campus de lux din Florida, informează The Telegraph.
Cei doi au făcut cuplu și au câștigat (evident!) împotriva lui Ron Kirk (US Trade) și Jim Crane (patron Houston Astros și proprietar al terenului de golf). Accesul media la eveniment a fost interzis, ceea ce a generat frustrare și chiar revoltă între jurnaliștii de peste Ocean.
Obama, care joacă adesea golf în timpul său liber, dar fără a-și face publice rezultatele, s-a declarat încântat de eveniment. „Woods joacă cu totul altceva. Este de pe o altă planetă”, a spus Obama, după meci. „Nu cred că am avut vreunul rețineri. El știa că nu reprezint o amenințare pentru poziția sa în clasamentul mondial. Iar eu știam că voi rămâne la job-ul meu de zi cu zi”, a mai glumit președintele american.
De partea sa, Woods a fost laudativ: „A fost plăcut. Președintele e un companion minunat. Dacă va exersa mai mult, după acești patru ani, cred că ar putea ajunge chiar un jucător destul de bun”.

×
Subiecte în articol: barack obama golf obama tiger woods