x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama l-a dus pe David Cameron la primul său meci de baschet. "El o să mă înveţe cricket, pentru că e un sport din care nu înţeleg nimic" (VIDEO)

Obama l-a dus pe David Cameron la primul său meci de baschet. "El o să mă înveţe cricket, pentru că e un sport din care nu înţeleg nimic" (VIDEO)

14 Mar 2012   •   14:42
Obama l-a dus pe David Cameron la primul său meci de baschet. "El o să mă înveţe cricket, pentru că e un sport din care nu înţeleg nimic" (VIDEO)

Presedintele SUA, Barack Obama l-a dus pe premierul britanic, David Cameron la meciul de baschet dintre Mississippi Valley State si Western Kentucky, fiind de altfel si prima data cand Cameron participa la un astfel de eveniment sportiv.

"Mi s-a parut o oportunitate extraordinara pentru ca domnul prim ministru sa vada pentru prima data un meci de baschet si sa viziteze si statul Ohaio. De obicei, cand avem vizitatori straini, ei nu apuca decat sa vada coasta SUA. Se duc la New York, se duc la Washington, se duc la Los Angeles, dar nu si in interiorul tarii", a spus Obama intr-un interviu luat chiar pe terenul de joc, alaturi de premierul britanic.

"E un joc rapid, rapid si furios, este unerori greu de urmarit pentru ca nu-mi dau seama cand cineva face ceva gresit. Dar presedintele Obama ma lamureste, ma ajuta sa-mi acopar lacunele", a spus, la randul sau, Cameron.

"Iar el o sa ma invete cricket, pentru ca e un sport din care nu inteleg nimic", a replicat si Obama.

Premierul britanic a profitat de ocazie pentru a invita iubitorii sportului la Olimpiada care va avea loc, vara aceasta, la Londra.

"Vom organiza Olimpiada din 2012, suntem foarte entuziasmati. Vom intinde covorul rosu pentru intreaga lume. Toate lucrurile merg bine, ne incadram in timp, in buget, toate stadioanele au fost construite si suntem gata sa incepem sa intampinam oamenii la Londra. Mesajul meu este sa veniti sa vedeti Olimpiada, sa ne vizitati si sa mai ramaneti", a spus Cameron.

×
Subiecte în articol: obama cameron baschet