x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama şi Cameron, pe post de chelneri pentru militari.

Obama şi Cameron, pe post de chelneri pentru militari.

de Marina Constantinoiu    |    25 Mai 2011   •   13:13

Presedintele american Barack Obama si premierul britanic David Cameron si-au dat jos sacourile si le-au servit friptura si carnati la gratar militarilor americani si britanici adunati miercuri la pranz in gradina din Downing Street, numarul 10, relateaza AFP.

Dupa 90 de minute de discutii asupra celor mai serioase subiecte de pe plan international la momentul actual - Libia, Afganistanul sau “Primavara araba' -, Obama si Cameron au trecut cu lejeritate la un rol dintr-un registru total diferit, in a doua zi a vizitei presedintelui SUA in Marea Britanie.
Doar in camasi, cei doi oameni de stat i-au servit cu gratare pe soldati si familiile acestora invitate la resedinta premierului britanic. La randul lor, Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, si sotia gazdei, Samantha Cameron, s-au ocupat de distribuirea salatelor.
Barack Obama si David Cameron s-au putut eschiva insa destul de rapid, imediat dupa realizarea fotografiilor oficiale de la eveniment, pentru ca aveau prevazuta o conferinta de presa.

×