x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ofertă de lucru la NATO: post de barman/chelner, salariu aproape 3.000 de euro

Ofertă de lucru la NATO: post de barman/chelner, salariu aproape 3.000 de euro

de Mediafax    |    01 Aug 2011   •   13:59

NATO cauta un barman/chelner/ajutor de bucatar pentru reteaua de restaurante si cafenele de la Bruxelles, persoana ideala pentru acest post - remunerat cu un salariu de baza de 2.974 de euro - trebuind sa cunoasca engleza si franceza si sa aiba peste cinci ani de experienta.

NATO face angajari, iar printre posturile pe care le scoate la concurs figureaza si unul de ajutor de bucatar/barman/chelner, potrivit unui anunt postat pe site-ul institutiei. Potrivit anuntului, persoana cautata trebuie sa fie in primul rand cetatean al unuia dintre statele membre ale Aliantei, sa stie sa serveasca cu "tact, discretie si diplomatie". Este cautata, potrivit anuntului NATO, o persoana prezentabila, care sa stie sa lucreze cu clientii. Conditii esentiale pentru cei care doresc sa se inscrie sunt detinerea unei diplome recunoscute in domeniul catering-ului, minimum cinci ani de experienta in bartending si lucrul cu clientii, "preferabil intr-un mediu international, care sa aiba legatura cu sportul".

De asemenea, persoana ideala pentru acest post trebuie sa fie dispusa sa lucreze in ture, serile, in week-end-uri si de sarbatori. Candidatul trebuie de asemenea sa cunoasca limbile engleza si franceza, sa fie o persoana flexibila, cu initiativa, cu autocontrol si cu spirit de echipa.

Persoana aleasa va lucra la restaurantul din incinta sediului Aliantei, de la Bruxelles, la salile de banchet sau la Bowling Bar - locatii aflate in incinta cartierului general al NATO din capitala belgiana. Acolo sunt deserviti cei 4.000 de membri ai staff-ului NATO, carora li se adauga membrii de familie ai acestora sau vizitatori.

Cel care va obtine postul va beneficia de un contract pe o durata de 3 ani care se poate prelungi, ulterior, pe durata nedeterminata. Cei care doresc sa aplice trebuie sa completeze un formular care poate fi accesat pe site-ul NATO, la adresa (www.nato.int/structur/recruit/how-to-apply.html). Candidaturile se pot depune pana la 16 august.

Anuntul nu precizeaza salariul pe care il va obtine viitorul barman sau chelner de la NATO, insa mentioneaza ca postul este unul din categoria C5, conform structurii functiilor NATO. Pentru un post de nivel C5 salariul de baza este de 2.974 de euro, suma la care se adauga diverse sporuri in functie de specificul fiecarui post.

×
Subiecte în articol: nato bruxelles angajare barman chelner