x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Omuleţii verzi, interesaţi de politica pământeană: OZN pe cerul Moscovei, în ziua manifestaţiei împotriva lui Putin

Omuleţii verzi, interesaţi de politica pământeană: OZN pe cerul Moscovei, în ziua manifestaţiei împotriva lui Putin

13 Dec 2011   •   10:24
Omuleţii verzi, interesaţi de politica pământeană: OZN pe cerul Moscovei, în ziua manifestaţiei împotriva lui Putin

Protestul care a adunat zeci de mii de oameni sambata, in piata Bolotnaia din Mosova, a fost urmarit de extraterestri. Cel putin asa titreaza, mai in gluma, mai in serios, presa britanica.

Zeci de mii de oameni au manifestat sambata in centrul Moscovei, in semn de protest fata de rezultatul alegerilor parlamentare din 4 decembrie, asupra carora planeaza grave suspiciuni de frauda. OZN-ul plana deasupra multimii absolut silentios, scrie Daily Mail, citat de Agerpres. Jurnalistii britanici aduc in sprijinul ipotezei lor explicatiile cercetatorului in fenomene paranormale Michael Cohen.

"NASA a recunoscut recent ca extraterestrii pot supraveghea civilizatia noastra cu ajutorul unor sonde fara pilot. Este foarte posibil ca si in acest caz sa fie vorba despre o astefl de sonda, iar extraterestrii sa fie foarte interesati de afacerile politice de pe Terra", a declarat Cohen.

Jurnalistii de la Piter.tv, un canal de televiziune din Sankt-Petersburg, spun insa ca zona pietei Bolotnaia a fost survolata sambata de doua elicoptere teleghidate - unul, echipat cu o camera de fotografiat, iar celalalt transmitea video manifestatia in timp real. (V.M.)

×
Subiecte în articol: extraterestrii UFO ozn bolotnaia