x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pământ pe Lună! Un român vinde proprietăţi extraterestre pe Lună, Marte şi Venus

Pământ pe Lună! Un român vinde proprietăţi extraterestre pe Lună, Marte şi Venus

28 Mai 2013   •   16:26
Pământ pe Lună! Un român vinde proprietăţi extraterestre pe Lună, Marte şi Venus

"Aceasta este pagina mea oficiala, iar eu - Adi Dragan - sunt agent autorizat pentru Romania al Ambasadei Lunare - "Lunar Embassy" - ce isi are sediul in Statele Unite ale Americii", anunta barbatul pe pagina oficiala a "Ambasadei Lunare". Potrivit site-ului, activitatea principala este constituita de comercializarea proprietatilor extraterestre si cu doar 69,99 euro puteti beneficia de dreptul de a avea "superbe parcele de teren lunar", in suprafata de 17.8 acri (7.2 hectare). Oferta ar fi certificata de trei documente: Titlul de proprietate, harta lunara si Codul Lunar (Constitutia Lunara). Dar, stati! Puteti opta si pentru Marte, la un pret de 69,99 euro, pentru o suprafata de 20 acri ( 8,1 hectare) si daca vreti se pot face reduceri sau barter.

"Excrocherie de zile mari"

Daca nici acum nu sunteti convinsi, site-ul are o galerie foto cu mai multe vedete din Romania care ar fi achizitionat proprietati pe Luna. Astfel, poate veti dori sa fiti vecini cu Zavoranca, Gigi Becali sau alte personalitati autohtone. Comentariile internautilor postate pe diferite forumuri de discutii n-au intarziat sa apara, acestia condamnand dur obiectul activitatii "ambasadei lunare", argumentand ca nu poti vinde ceva ce nu e al tau si se intreaba daca barbatul plateste taxe la stat. De asemenea, majoritatea celor care si-au dat cu parerea considera ca este vorba despre o excrocherie de zile mari, indreptata catre "oamenii fara scoala sau redusi mintal".

Mai mult, toate site-urile prin care romanul isi prezenta afacerea au fost dezactivate, unul singur ramanand in picioare, si anume un subdomeniu pe xhost.ro (ambasadalunara.xhost.ro)

×