x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe PANICĂ în Londra! Mii de albine au luat cu asalt, în miezul zilei, centrul capitalei britanice. "Abia mai puteai să vezi cerul!" (VIDEO)

PANICĂ în Londra! Mii de albine au luat cu asalt, în miezul zilei, centrul capitalei britanice. "Abia mai puteai să vezi cerul!" (VIDEO)

17 Mai 2014   •   10:36
PANICĂ în Londra! Mii de albine au luat cu asalt, în miezul zilei, centrul capitalei britanice. "Abia mai puteai să vezi cerul!" (VIDEO)

Mii de albine au terorizat, ieri, la prânz, centrul Londrei, roiul de insecte punând stăpânire, practic, pe un magazin foarte cunoscut. Speriați, trecătorii s-au ascuns care pe unde a putut, în alte magazine sau la metroul din apropiere.

O tânără de 21 de ani a fost prinsă în vâltoarea albinelor, dar a scăpat teafără.

"Dintr-o dată, mii și mii de albine au început să zboare pe lângă noi. Erau atât de multe că abia mai putea zări cerul", a declarat Lara Bickle pentru London Evening Standard.

În acelaşi timp, un alt londonez a alertat autorităţile că maşina sa, parcată în faţa casei, a fost acoperită de peste 20.000 de albine. Specialiştii spun că este normal ca în această perioadă a anului albinele să-şi facă stup nou, dar nu s-au aşteptat ca acestea să prefere zone din oraş.



×
Subiecte în articol: panica londra albine terorizat magazin insecte