x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Papa se alătură Twitter. Ce intenţionează să posteze Suveranul Pontif pe reţeaua de socializare

Papa se alătură Twitter. Ce intenţionează să posteze Suveranul Pontif pe reţeaua de socializare

28 Noi 2012   •   11:46
Papa se alătură Twitter. Ce intenţionează să posteze Suveranul Pontif pe reţeaua de socializare
Sursa foto: Twitter

Papa Benedict al XVI-lea se va alătura, începând cu data de 3 decembrie 2012, celor 500 de milioane de persoane care, în întreaga lume, folosesc cunoscuta reţea de socializare Twitter, anunţă purtătorul de cuvânt de la Vatican, preotul Federico Lombardi.

Majoritea postărilor Suveranului Pontif "se vor referi la activităţile sale, cu un limbaj decent", după cum a declarat Federico Lombardi, care a anunţat o conferinţă de presă pe data de 3 decembrie, în cursul căreia vor fi precizate alte amănunte asupra contului Papei pe Twitter.

Mesajele Papei pe Twitter vor fi scrise de un colaborator, dar vor fi controlate de Benedict al XVI-lea, care nu foloseşte calculatorul, scrie La Repubblica, citat de Agerpres.

În luna iunie a anului trecut, Suveranul Pontif intrat pentru prima oară în contact cu reţeaua Twitter, de micro-blogging. Benedict al XVI-lea, care are 85 de ani, a trimis atunci primul său tweet de pe o tabletă iPad: "Binecuvântat fie Iisus Hristos! Mă rog pentru voi şi vă binecuvântez", semnând "Benedictus XVI".

×