x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nerecunoscător! Un bărbat a fost înjurat de papagalul pe care încerca să-l salveze. Ce i-a zis pasărea?

Nerecunoscător! Un bărbat a fost înjurat de papagalul pe care încerca să-l salveze. Ce i-a zis pasărea?

30 Iul 2013   •   10:25
Nerecunoscător! Un bărbat a fost înjurat de papagalul pe care încerca să-l salveze. Ce i-a zis pasărea?

Un bărbat a avut parte de un tratament grobian din partea unui papagal pe care l-a salvat de pe o stradă aglomerată din oraşul englezesc Guiseley, provincia West Yorks.

Acesta se afla la volanul automobilului când a văzut un papagal african gri pe şosea. Bărbatul a luat decizia de a prinde papagalul, pentru ca acesta să nu fie călcat şi să-l ducă la veterinar.

Când s-a apropiat, însă, papagalul nu numai că l-a zgâriat şi muşcat de mână, dar i-a mai strigat şi să "şi-o vâre în fund" ("bugger off" - expresie tipic englezească care mai are şi sensul de "spală putina").

Bărbatul a reuşit într-un final să potolească pasărea, pe care a urcat-o în maşină şi a dus-o la vererinar.

"Salvatorul a povestit că pasărea i-a zis să 'şi-o bage în fund' şi că voia în continuu să-l muşte. Pare amuzant că pasărea a fost atât de vulgară, însă în realitate cred că papagalul era foarte speriat şi emoţionat", a declarat asistenta veterinară Hayley Thompson, care a consultat pasărea.

Hayley spune că şi în cabinetul veterinar papagalul s-a dovedit a fi destul de violent, inclusiv în limbaj, însă personalul a reuşit să-l potolească, într-un final.

Papagalul avea un inel de identificare la un picior, cu datele proprietarului, pe nume Ben Homer.

Acesta a fost chemat la veterinar, declarând, când a ajuns, că papagalul scăpase pe o fereastră deschisă.

"Papagalul a zburat imediat pe urmărul stăpânului. Am răsuflat uşuraţi, pentru că nu cred că ne-am fi putut înţelege cu el mai multe zile", a spus asistenta Hayley Thompson.

Proprietarul a plecat acasă cu papagalul şi cu sfatul personalului clinicii veterinare de a-i da acestuia o educaţie mai bună. 

×
Subiecte în articol: papagal veterinar