x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Criminal prins după ce un papagal i-a repetat numele

Criminal prins după ce un papagal i-a repetat numele

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2023   •   22:35
Criminal prins după ce un papagal i-a repetat numele
Sursa foto: Al Wabra Wildlife Preservation

Un criminal a fost prins după ce un papagal a continuat să îi repete numele. Ancheta din India a început după ce o femeie a fost găsită ucisă în casă, alături de câinele ei.

Neelam Sharma, soția jurnalistului și editorului Vijay Sharma, a fost găsită moartă în locuința sa la 20 februarie 2014. Datorită papagalului femeii, nepotul ei, Ashu, a fost prins, papagalul repetând continuu numele acestuia, relatează Daily Star.

De atunci, Ashu a mărturisit că a ucis-o pe Neelam și a recunoscut că a fost ajutat în crima brutală de către prietenul său, Ronnie Massey.

Judecătorul i-a condamnat pe cei doi la închisoare pe viață și i-a amendat de 72.000 de rupii.

Neelam rămăsese acasă când Vijay a mers spre Frozabad, India, cu fiul Rajesh și fiica Nivedita, pentru o nuntă. La întoarcerea acasă, a fost găsit cadavrul lui Neelam și al câinelui familiei, ambii fiind uciși cu un obiect ascuțit. Investigațiile poliției au început la scurt timp după aceea, iar papagalul deținut de femeie repeta la nesfârșit "Ashu-Ashu".

Papagalul și repetarea numelui lui Ashu au fost menționate în instanță în mod repetat de-a lungul celor 9 ani de proces, dar nu au fost niciodată aduse ca probe.

Papagalul a murit la 6 luni după incident, iar soțul femeii pe 14 noiembrie 2020.

(sursa: Mediafax)

Andreea Tobias, andreeat

×
Subiecte în articol: papagal crima