x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Uluitor! Un paramedic a ajutat o adolescentă după un accident, fără să știe că este fiica sa

Uluitor! Un paramedic a ajutat o adolescentă după un accident, fără să știe că este fiica sa

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2022   •   10:20
Uluitor! Un paramedic a ajutat o adolescentă după un accident, fără să știe că este fiica sa
Sursa foto: Hepta

Un paramedic canadian care a intervenit săptămâna trecută la un accident rutier și a ajutat o victimă adolescentă și-a tratat, fără să știe, propria fiică. Când a ajuns acasă, poliția i-a spus că fata a murit la spital.

Când Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului, pe o porțiune înghețată de autostradă din Alberta, pe 15 noiembrie, a găsit o adolescentă cu răni grave, despre care știa că sunt probabil fatale. Din cauza gravității rănilor suferite de fată, Erickson nu a putut să o recunoască, relatează The Guardian, citat de Mediafax.

Erickson a muncit aproape o jumătate de oră pentru a o scoate pe fată din mașină și a rămas cu ea până când adolescenta a putut fi transportată cu elicopterul la un spital din apropiere, în Calgary.

Când Erickson a ajuns acasă la sfârșitul turei sale, a fost întâmpinată de polițiști care i-au spus că fiica ei de 17 ani, Montana, a fost victima accidentului și a murit la spital.

"Pacientul grav rănit pe care tocmai îl îngrijisem era propriul meu sânge. Singurul meu copil. Micuța mea, fiica mea, Montana", a scris ea familiei și prietenilor: "Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt distrusă și mă întreb ce ar fi devenit? Cine ai fi fost tu, fetița mea?”

Richard Reed, un prieten și coleg paramedic, a cedat de mai multe ori în timp ce le povestea reporterilor despre locul accidentului, unde o mașină în care se aflau două adolescente care se întorceau de la plimbatul câinilor a pierdut controlul și a fost lovită de un camion care venea din sens opus.

Șoferul a reușit să iasă din vehicul, dar pasagera, Montana, a rămas blocată. Erickson a fost prima care a ajuns la fața locului

Montana a oferit "un ultim dar" celor aflați în nevoie, donându-și organele.

 

×
Subiecte în articol: paramedic fiica