x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Paris Jackson a încercat să se sinucidă! MESAJUL postat de fiica lui Michael Jackson pe Twitter înainte de incident

Paris Jackson a încercat să se sinucidă! MESAJUL postat de fiica lui Michael Jackson pe Twitter înainte de incident

06 Iun 2013   •   09:04
Paris Jackson a încercat să se sinucidă! MESAJUL postat de fiica lui Michael Jackson pe Twitter înainte de incident

Paris Jackson, fiica cântăreţului Michael Jackson, a fost transportată de urgenţă la spital după o posibilă tentativă de sinucidere, relatează site-ul TMZ, citat de Mediafax. "Se va face bine", a declarat o sursă medicală citată de CNN.

Serviciile de ambulanţă din Los Angeles au fost solicitate de urgenţă, miercuri dimineaţă, la reşedinţa familiei Jackson din Calabasas.

 "A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest", a precizat avocatul familiei Jackson. Mama adolescentei, Debbie Rowe, a confirmat că fiica ei a încercat să se sinucidă, explicând că tânăra "a trecut prin multe în ultima perioadă".

Cu câteva ore înaintea incidentului, Paris Jackson a scris pe Twitter: "Ieri, toate problemele mele păreau să fie atât de departe, acum se pare că au revenit şi vor rămâne. Mă întreb de ce lacrimile sunt sărate".

×