x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Petitie online. Fanii lui Terry Prachett ii cer Mortii sa-l readuca la viata

Petitie online. Fanii lui Terry Prachett ii cer Mortii sa-l readuca la viata

13 Mar 2015   •   08:59
Petitie online. Fanii lui Terry Prachett ii cer Mortii sa-l readuca la viata
Sursa foto: Daniella Almeria Graham

Scriitorul Terry Pratchett a incetat din viata la varsta de 66 de ani. Anuntul decesului sau a fost facut pe contul sau de Twitter: "Terry a apucat bratul Mortii si a insotit-o catre portile desertului intunecat deasupra caruia staruie nesfarsita noapte ".

Pe langa aprecierile pentru opera sa, venite din intreaga lume,unul dintre fanii sai a generat o petitie online prin care se cere Mortii, in mod cat se poate de politicos, sa-l readuca la viata pe popularul autor in domeniul fantasy.

"Vine o vreme in viata cand trebuie sa stii sa nu renunti. Baloanele au fost construite special pentru a-i invata pe copii acest lucru ", este citatul din Prachett prin care este formulata cererea adresata Mortii.

Comentariile celor care au subscris petitiei se inscriu in umorul practicat de scriitorul britanic in lucrarile sale.

"Am impresia ca sansele ca aceasta petitie sa reuseasca sunt foarte mici. Oricum ar fi, semnez pentru ca daca se va dovedi mai tarziu ca si o singura petitie de acest fel ar fi functionat, si ca noi nu am fi facut-o atunci cand a trebuit, am fi dezamagiti cu siguranta ", noteaza unul dintre ei.

" Semnez pentru ca stiu ca Terry ar zambi remarcand idiotenia acestei petitii", a scris un altul.

"Terry Prachett a transformat Moartea intr-un personaj mult mai placut si uneori bine primit in romanele sale. Nimanui altcuiva nu i-a pasat de tine, Moarte. Ii esti datoare! ", motiveaza cineva.

"Terry Prachett reprezinta o parte a ceea ce mai este bun pe lumea asta. Avem nevoie de el. Ia cat de multi politicieni in locul lui".



×