x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliţia franceză a evacuat esplanada din faţa Luvrului, unde Macron va veni după închiderea urnelor

Poliţia franceză a evacuat esplanada din faţa Luvrului, unde Macron va veni după închiderea urnelor

07 Mai 2017   •   15:45
Poliţia franceză a evacuat esplanada din faţa Luvrului, unde Macron va veni după închiderea urnelor

Poliţia franceză a evacuat duminică esplanada din faţa Muzeului Luvru, unde candidatul centrist la preşedinţia Franţei, Emmanuel Macron, va veni în cursul serii la anunţarea rezultatului turului doi al alegerilor, împreună cu echipa sa de campanie şi cu simpatizanţii săi, informează agenţia EFE. 

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a declarat că a fost creat un perimetru de securitate, dar că este vorba doar despre o 'verificare' şi 'ca măsură de precauţie s-a decis evacuarea totală a sălii de presă şi parţială a esplanadei'. 

Însă surse din rândul echipei de campanie a lui Macron au declarat că evacuarea a fost decisă după ce câinii poliţişti dresaţi pentru detectarea explozibililor au reacţionat în mod suspect în timpul controlului de rutină din respectiva zonă. 

De asemenea, agenţia spaniolă de presă menţionează că între timp perimetrul de securitate stabilit de forţele de ordine a fost extins, ajungând până la malurile Senei.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Macron luvru