x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliția spaniolă a confiscat cea mai mare cantitate de marijuana din toate timpurile

Poliția spaniolă a confiscat cea mai mare cantitate de marijuana din toate timpurile

05 Noi 2022   •   20:10
Poliția spaniolă a confiscat cea mai mare cantitate de marijuana din toate timpurile

Poliția spaniolă a declarat sâmbătă că a confiscat 32 de tone de marijuana ambalată, cu o valoare de piață de cel puțin 64 de milioane de euro, despre care a spus că este cea mai mare cantitate găsită vreodată în Spania sau la nivel internațional, potrivit Reuters.

Poliția a efectuat o serie de raiduri la ferme și fabrici de producție din Spania în cadrul unei operațiuni denumite „Gardens”. Ei au arestat nouă bărbați și 11 femei, cu vârste cuprinse între 20 și 59 de ani.

„Garda Civilă a confiscat cea mai mare cantitate de marijuana ambalată găsită până în prezent”, a transmis Garda Civilă din Spania într-o declarație.

„Era echivalentul a aproximativ 1,1 milioane de plante”.

Poliția a declarat că banda a uscat plantele de marijuana, le-a ambalat și le-a trimis în părți din Spania, Elveția, Olanda, Germania și Belgia.

Banda a fost reținută luna trecută în Toledo, Ciudad Real, Valencia și Asturias, dar detaliile operațiunii au fost făcute publice abia sâmbătă.

În iunie, Agenția Fiscală spaniolă a declarat, cu referire la o altă operațiune de trafic de droguri, că valoarea canabisului era „între 2.300 de euro și 2.500 de euro pe kilogram”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri Spania