x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Potenţial pericol chimic" pe o stradă din Oxford. Doi poliţişti au fost spitalizaţi

"Potenţial pericol chimic" pe o stradă din Oxford. Doi poliţişti au fost spitalizaţi

09 Noi 2017   •   17:43
"Potenţial pericol chimic" pe o stradă din Oxford. Doi poliţişti au fost spitalizaţi

Doi poliţişti se află în spital, după ce au fost expuşi la un “pericol chimic” în timpul unei arestări în Oxford, joi, la 5.16 am, ora locală, scrie The Independent.

Poliţia a evacuat o parte dintre locuitorii unei străzi din Oxford, după ce au descoperit “un potenţial pericol chimic”. Şapte ofiţeri au fost afectaţi în timpul operaţiunilor, iar doi sunt sub îngrijiri medicale, potrivit Poliţiei din Thames Valley (TVP). Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de hărţuire.

“Ofiţerii noştri conduceau o arestare de rutină” pe strada Elizabeth Jennings, la ora 5.16 am, ora locală, potrivit unui purtător de cuvânt al TVP, când “s-a atras atenţia asupra unui potenţial pericol chimic”.

Nicio persoană civilă nu a fost rănită.

“Şapte ofiţeri au fost afectaţi de substanţele care au cauzat unora iritaţii minore, iar noi vor rămâne internaţi peste noapte. Singurele persoane afectate sunt ofiţerii şi persoana arestată. Proprietatea este sigură. Ofiţerii participă şi continuă căutările şi investigaţiile şi sperăm ca rezidenţii să aibă permisiunea să se întoarcă în timpul zilei de azi. Incidentul nu a fost tratat ca fiind unul terorist.”, se anunţă într-un comunicat de presă al TVP.

×