x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea emoţionantă a fetei care a trăit 40 de ani în pădure

Povestea emoţionantă a fetei care a trăit 40 de ani în pădure

11 Sep 2012   •   10:51
Povestea emoţionantă a fetei care a trăit 40 de ani în pădure

O persoana care a fost data disparuta in urma cu aproximativ 40 de ani a fost gasita, informeaza Daily Mail.

Ng Chhaidy are acum 42 de ani si a disparut din satul ei, Saiha, aflat la granita cu Myanmar, cand avea 4 ani. Localnicii auzisera de o fata care locuieste in jungla, dar nu au crezut ca ar putea fi chiar Ng Chhaidy.

Ng a fost gasita goala intr-un cimitir. Apoi, ea s-a reintalnit cu parintii ei. "Nu credeam ca o sa o mai vedem vreodata", a spus tatal ei.

In 1974, Chhaidy si varul ei Beirakhu au disparut cand se jucau in padurile din jurul satului. Localnicii au inceput sa-i caute pe cei doi. La o zi de la disparitia lor, a inceput o furtuna puternica, oamenii crezand ca doi copii de patru ani nu vor supravietui. Beirakhu a fost gasit in viata langa o apa, insa nu si Chhaidy. Baiatul a spus ca o femeie care traia in padure le-a oferit un loc in care sa doarma si mancare.

Unii localnici credeau ca padurea este bantuita si se gandeau ca Chhaidy fusese rapita de fantome. Familia a cautat mai multe luni fata, insa fara niciun rezultat. "Am auzit oamenii vorbind despre o femeie goala cu parul lung care traieste in padure si care ataca oamenii care incearca sa o gaseasca", a spus tatal fetei.

O femeie din Myanmar a gasit-o pe Chhaidy traind intr-un cimitir, fara haine pe ea, aproape moarta si a salvat-o. Femeia se afla la una dintre rudele ei din Saiha cand l-a cunoscut pe tatal fetei si a aflat povestea. Ea si-a dat seama ca acesta seamana cu fata pe care o salvase si astfel barbatul s-a dus in Myanmar sa-si vada fiica.

"La inceput nu am recunoscut-o, insa am vazut semnele din nastere de pe fata. Eram sigur ca este fata mea", a spus tatal.

La inceput, Ng Chhaidy nu si-a adus aminte nimic din trecut, dar apoi si-a recunoscut tatal. Ea s-a intors acasa si a primit ajutor medical si psihologic. Chhaidy poate rosti doar cateva cuvinte, printre care si Inna si Ippa, care inseamna mama si tata.

Chiar daca a trait in padure timp de aproape 40 de ani, fata este sociabila si copilaroasa.

×
Subiecte în articol: pădure disparitie salbaticie