x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Premierul egiptean, despre suspendarea SUA a ajutorului militar: "Am trăit cu susţinerea militară a Rusiei şi am supravieţuit. Nu ar fi sfârşitul lumii"

Premierul egiptean, despre suspendarea SUA a ajutorului militar: "Am trăit cu susţinerea militară a Rusiei şi am supravieţuit. Nu ar fi sfârşitul lumii"

21 Aug 2013   •   10:09
Premierul egiptean, despre suspendarea SUA a ajutorului militar: "Am trăit cu susţinerea militară a Rusiei şi am supravieţuit. Nu ar fi sfârşitul lumii"

 Premierul egiptean a avertizat marţi Statele Unite că vor comite o eroare dacă vor suspenda ajutorul militar anual de 1,3 miliarde de dolari, afirmând că ţara se poate descurca şi fără acesta.

Aceste declaraţii au loc în plină campanie de lobby parlamentar şi al ONG-urilor în Statele Unite pentru ca administraţia Barack Obama să înceteze ajutorul acordat autorităţilor egiptene din cauza reprimării sângeroase a manifestanţilor susţinătorilor fostului preşedinte destituit de armată, Mohamed Morsi.
 
Administraţia americană a dezminţit formal, marţi, că a suspendat asistenţa, dar preşedintele Obama şi-a reunit echipa pentru a discuta despre consecinţele tulburărilor civile soldate cu 900 de morţi în decurs de o săptămână.Aceste declaraţii au loc în plină campanie de lobby parlamentar şi al ONG-urilor în Statele Unite pentru ca administraţia Barack Obama să înceteze ajutorul acordat autorităţilor egiptene din cauza reprimării sângeroase a manifestanţilor susţinătorilor fostului preşedinte destituit de armată, Mohamed Morsi. Administraţia americană a dezminţit formal, marţi, că a suspendat asistenţa, dar preşedintele Obama şi-a reunit echipa pentru a discuta despre consecinţele tulburărilor civile soldate cu 900 de morţi în decurs de o săptămână.

×
Subiecte în articol: Hazem Beblawi suport militar sua