x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preşedintele francez a îmbogăţit, fără să vrea, vânzătorii de căşti de motociclism

Preşedintele francez a îmbogăţit, fără să vrea, vânzătorii de căşti de motociclism

23 Ian 2014   •   15:04
Preşedintele francez a îmbogăţit, fără să vrea, vânzătorii de căşti de motociclism

Scandalul Hollande-Gayet a făcut şi oameni fericiţi, unul dintre aceştia fiind patronul unui site de vânzări online, Motoblouz.com, specializat în echipamente moto.

Astfel, conform ediţiei electronice a publicaţiei Le Parisien, site-ul a înregistrat vânzări record după ce preşedintele francez Francois Hollande a fost imortalizat, în fotografiile apărute în revista "Closer", gonind pe un scuter spre întâlnirea cu actriţa Julie Gayet şi având pe cap o cască de motocicletă tip "Dexter", una dintre mărcile pe care le comercializează Motoblouz.com. Rezultatul: stocurile de căşti din faimosul model au fost epuizate.

Pentru a-i mulţumi şefului statului, dar şi pentru a prelungi acest fenomen, firma, care numără 45 de angajaţi, a cumpărat un sfert de pagină de publicitate în Liberation.

Directorul general al companiei, Thomas Thumerelle, îi mulţumeşte spaţiul publicitar lui Hollande şi îl invită să consulte site-ul, pentru a găsi "geci pentru femei", cu ocazia Sfântului Valentin...

"Aceasta a fost o super campanie publicitară", a explicat Thumerelle pentru France 3. Exprimându-şi extrema satisfacţie, acesta a declarat că, "după ce au apărut fotografiile din Closer, s-a decis redenumirea căştii în ".

Circa 1.000 de modele de cască "Dexter" au fost vândute în numai 24 de ore de la publicarea fotografiilor, potrivit cifrelor comunicate de Motoblouz.com, care a anunţat că, în mod normal, nu poate vinde mai mult de 20.000 de bucăţi anual.

×