x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preşedintele Partidului Popular European (PPE) a fost spitalizat în Italia

Preşedintele Partidului Popular European (PPE) a fost spitalizat în Italia

de Marina Constantinoiu    |    15 Iul 2012   •   11:53
Preşedintele Partidului Popular European (PPE) a fost spitalizat în Italia

Presedintele PPE, Wilfried Martens, a fost spitalizat in urma unui lesin la Sorrento, in sudul Italiei, unde se afla pentru a participa la o scoala de vara, a anuntat agentia italiana de presa Ansa, preluata de AFP.

Omul politic belgian in varsta de 76 de ani s-a simtit rau in cursul serii de sambata, cand participa la scoala de vara organizata de Fundatia 'Sa construim viitorul', apropiata PDL, partidul fondat de fostul premier italian Silvio Berlusconi.

Potrivit Ansa, Martens nu se afla in stare grava, dar a fost obligat sa renunte la participarea la lucrari, pe care ar fi trebuit sa le deschida alaturi de secretarul PDL, Angelino Alfano. Martens este internat, iar sotia sa se afla alaturi de el la spital.

Fondat in 1976, Partidul Popular European numara 76 de partide de centru-dreapta din 40 de tari diferite, inclusiv Romania. Zilele trecute, Wilfried Martens cataloga votul privind suspendarea presedintelui Traian Basescu drept un 'alt act politic lipsit de scrupule pentru implementarea galopanta a autoritarismului' facut de premierul Victor Ponta si de coalitia USL.

×