x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul de Monaco a ajuns la spital după o încăierare într-un club. Faţa lui Pierre Casiraghi este "distrusă, cu cicatrici profunde"

Prinţul de Monaco a ajuns la spital după o încăierare într-un club. Faţa lui Pierre Casiraghi este "distrusă, cu cicatrici profunde"

21 Feb 2012   •   07:08
Prinţul de Monaco a ajuns la spital după o încăierare într-un club. Faţa lui Pierre Casiraghi este "distrusă, cu cicatrici profunde"

Pierre Casiraghi, nepotul legendarei actrite Grace Kelly, a fost spitalizat in urma unei incaierari nocturne intr-o discoteca newyorkeza.

Printul, in varsta de 24 de ani, fiul printesei Caroline, se afla in noaptea de vineri spre sambata intr-un club de noapte din Meatpacking, un cartier la moda din Manhattan, in momentul in care a fost implicat, impreuna cu niste preiteni, intr-o incaierare cu fostul patron al discotecii, Adam Hock, anunta tabloidul New York Post.

Adam Hock, in varsta de 47 de ani, a fost arestat sambata dimineata si inculpat duminica pentru agresiune asupra printului si a trei dintre prietenii acestuia, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei din New York.

Fata printului a fost "distrusa, cu cicatrici profunde si sange peste tot", a declarat un martor citat de cotidian.

Un alt martor a declarat ca chiar inainte ca bataia sa inceapa, catre ora locala 2.30 (9.30, ora Romaniei) in clubul "Double Seven", printul si prietenii sai s-au apropiat de masa lui Hock si "se purtau detestabil".

Avocatul printului, Richard Golub, citat de Post, apreciaza ca clientul sau "nu a provocat deloc" scandalul.

Pierre Casiraghi a fost condus la spital si a fost externat un pic mai tarziu, sambata seara, potrivit publicatiei. Discoteca a refuzat sa faca vreun comentariu.

×