x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințul Harry: Cancerul regelui ar putea aduce familia mai aproape

Prințul Harry: Cancerul regelui ar putea aduce familia mai aproape

de Redacția Jurnalul    |    17 Feb 2024   •   10:20
Prințul Harry: Cancerul regelui ar putea aduce familia mai aproape
Sursa foto: Hepta

Prințul Harry se declară "recunoscător" pentru timpul petrecut cu tatăl său în timpul scurtei lor întâlniri de la Londra și spune că familiile pot fi apropiate de problemele de sănătate.

Într-un interviu acordat postului ABC News, prințul Harry a declarat că "s-a urcat în avion" cât de repede s-a putut pentru a-l vedea pe Regele Carol după ce tatăl său a fost diagnosticat cu cancer.

Vor exista mai multe vizite în Marea Britanie, a sugerat el, spunând: "Mă voi opri și îmi voi vedea familia cât de mult voi putea".

Dar nu a vrut să se pronunțe asupra perspectivelor privind starea de sănătate a regelui, spunând că acest lucru "rămâne între mine și el".

Vorbind despre călătoria sa pentru a-și vedea tatăl după diagnosticul de cancer, prințul, aflat în Canada pentru a promova Jocurile Invictus, a declarat pentru emisiunea Good Morning America de la ABC: "Îmi iubesc familia. Faptul că am putut să mă urc în avion și să mă duc să-l văd și să petrec ceva timp cu el, sunt recunoscător pentru asta", a spus el.

Folosind exemplul celor care iau parte la Jocurile Invictus, el a sugerat că astfel de presiuni ar putea ajuta la apropierea familiilor.

"Orice boală, orice boală, aduce familiile împreună", a spus el.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: prinţul harry regele charles cancer