x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul William şi soţia sa, Kate: Suntem mai fericiţi ca niciodată! Când ar putea fi anunţat numele bebeluşului regal

Prinţul William şi soţia sa, Kate: Suntem mai fericiţi ca niciodată! Când ar putea fi anunţat numele bebeluşului regal

23 Iul 2013   •   09:43
Prinţul William şi soţia sa, Kate: Suntem mai fericiţi ca niciodată! Când ar putea fi anunţat numele bebeluşului regal
Sursa foto: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA

Prinţul William al Marii Britanii a declarat că atât el, cât şi soţia sa, Catherine, sunt "mai fericiţi ca niciodată", după venirea pe lume a primului lor copil, un băieţel care s-a născut luni, la clinica St. Mary din Londra, la ora locală 16.24 (18.24 ora României, n.r.), informează CNN.

Prinţul William, care deţine titlul oficial de duce de Cambridge, îşi va petrece noaptea la spitalul St. Mary alături de soţia sa şi de bebeluşul regal, în ciuda faptului că cei mai mulţi taţi din Marea Britanie nu au voie să petreacă noaptea la spital alături de soţiile lor, relatează BBC, potrivit Mediafax. Numele bebeluşului regal britanic ar putea fi anunţat în momentul în care acesta va părăsi, alături de mama sa, ducesa de Cambridge, clinica St. Mary din Londra, afirmă Max Foster, corespondent al televiziunii CNN.

Titlul oficial pe care îl va deţine fiul prinţului William va fi "Alteţa sa regală prinţul de Cambridge", aşa cum a anunţat în această lună serviciul de presă al Palatului St. James.

Numele prinţului William a fost anunţat la câteva zile după naşterea sa, iar cel al fratelui său, Harry, a fost făcut public la externarea lui, alături de mama sa, prinţesa Diana, din aceeaşi maternitate londoneză.

În schimb, în 1948, britanicii au fost nevoiţi să aştepte aproape o lună pentru a afla prenumele prinţului Charles.

×