x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin şi Berlusconi vor să "domnească" până la 120 de ani

Putin şi Berlusconi vor să "domnească" până la 120 de ani

de Sînziana Stancu    |    12 Sep 2010   •   00:00

Prieteni buni, premierul rus Vladimir Putin şi cel italian, Silvio Berlusconi, au spus mai în glumă, mai în serios că ar vrea să rămână la putere până când vor împlini vârsta de 120 de ani.

La o reuniune neoficială, în Rusia, pe tema posibilităţilor de creştere a speranţei de viaţă, Berlusconi s-a plâns către Putin că îi va fi foarte greu să se menţină într-un post de conducere atât de solicitant, cum este cel de premier şi i-a spus că anul acesta nu şi-a putut lua nici măcar o zi de concediu. Între altele, Berlu i-a mărturisit lui Putin că insitutul pe care vrea să îl finanţeze se va ocupa cu studiul modalităţilor de prelungire a speranţei de viaţă şi că un specialist în domeniu i-a spus că "şefii vor trăi mai mult".

Recunoscut pentru spontaneitatea sa, Putin i-a răspuns şăgalnic: "Da, foarte bine, vom fi prim-miniştrii până când vom împlini 120 de ani!..." Apoi i-a mărturisit lui Berlusconi că nici el nu a reuşit să se bucure de concediu în vara asta şi i-a făcut o invitaţie în Rusia, pentru a petrece împreună cu el măcar "două zile de vacanţă".

×
Subiecte în articol: externe