x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Raportul final al al autopsiei lui Whitney Houston, făcut public: Cântăreaţa a murit din cauza unei supradoze de droguri

Raportul final al al autopsiei lui Whitney Houston, făcut public: Cântăreaţa a murit din cauza unei supradoze de droguri

05 Apr 2012   •   07:38
Raportul final al al autopsiei lui Whitney Houston, făcut public: Cântăreaţa a murit din cauza unei supradoze de droguri

Medicii legisti americani au eliberat raportul medico-legal final al autopsiei mortii cantaretei Whitney Houston. Potrivit acestora, celebra cantareata ar fi murit in urma unei supradoze.

Dupa ce intr-un raport toxicologic legistii au spus ca Whitney a intrat drogata in cada, a adormit si a murit inecata accidental, raportul final al autopsiei arata de fapt ca aceasta si-ar fi pierdut viata din cauza unei surpadoze de droguri, amestecata cu alcool.

"Decedata ar fi putut muri din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente si alcool", conform documentului de 42 de pagini, citat de AFP. In raport se mai arata si faptul ca nu s-au gasit indicii care sa sustina posibilitatea unei crime si ca in camera s-a gasit cocaina.

Medicii au gasit-o pe Whitney in cada, cu fata in jos, iar din nas ii curgea sange. De asemenea, in raport se mai arata ca celebra cantareasa avea septul perforat din cauza administrarii cocainei.

Pe 11 februarie, trupul neinsufletit al cantaretii in varsta de 48 ani a fost descoperit in cada de baie a camerei sale din hotelul de lux Beverly Hilton, au sustinut medicii legisti intr-un raport complet privind moartea ei, dupa eliberarea la sfarsitul lunii martie a unui raport preliminar.

Vedeta a dominat scena muzicii pop si soul, in anii '80 si '90, vanzand peste 170 de milioane de albume. La apogeul carierei sale, Houston a jucat alaturi de Kevin Costner in filmul "Bodyguard" (1992).

Dupa o saptamana de la moartea sa, acelasi Kevin Costner, dar si Stevie Wonder sau Alicia Keys, si-au adus omagiile in cadrul inmormantarii care a avut loc in Newark, orasul natal al cantaretei.

×