x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Record absolut! Kamala Harris a strâns donaţii de 540 milioane de dolari de când şi-a lansat candidatura la preşedinţie

Record absolut! Kamala Harris a strâns donaţii de 540 milioane de dolari de când şi-a lansat candidatura la preşedinţie

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2024   •   23:40
Record absolut! Kamala Harris a strâns donaţii de 540 milioane de dolari de când şi-a lansat candidatura la preşedinţie
Sursa foto: Hepta

Vicepreşedinta americană Kamala Harris, candidata Partidului Democrat, a strâns donaţii de campanie de 540 milioane de dolari în ceva mai puţin de o lună de când s-a lansat în cursa pentru preşedinţia Statelor Unite, a anunţat duminică echipa sa de campanie, potrivit Reuters.

Un comunicat publicat de managerul său de campanie, Jen O'Malley Dillon, afirmă că în aceste 540 milioane intră şi 82 milioane primite în săptămâna Convenţiei naţionale democrate, şi sunt un semn al entuziasmului democraţilor faţă de candidatura lui Harris.

'Aceasta este cea mai mare sumă donată vreodată pentru o campanie prezidenţială în acest interval de timp', a subliniat O'Malley Dillon.

Vicepreşedinta Harris a devenit candidat la Casa Albă pe 21 iulie, când preşedintele Joe Biden s-a retras din cursă, la presiunea colegilor democraţi îngrijoraţi de starea sa cognitivă, după o dezbatere catastrofală pe 27 iunie împotriva republicanului Donald Trump.

Kamala Harris şi Tim Waltz, candidatul la postul de vicepreşedinte, se vor afla în campanie în această săptămână în Georgia, căutând susţinere în acest stat care va cântări mult în scrutinul de pe 5 noiembrie.

AGERPRES

×