x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Revista Time a cerut retragerea unei coperte false care îl glorifică pe Donald Trump

Revista Time a cerut retragerea unei coperte false care îl glorifică pe Donald Trump

28 Iun 2017   •   21:15
Revista Time a cerut retragerea unei coperte false care îl glorifică pe Donald Trump

Revista americană Time a cerut Trump Organization, holdingul care reprezintă interesele economice ale preşedintelui Statelor Unite, să retragă o copertă falsă a acestui săptămânal care a fost realizată pentru a îl glorifica pe Donald Trump şi care este expusă în mai multe cluburi de golf ce aparţin miliardarului, informează AFP. 

Un jurnalist de la The Washington Post a remarcat acea copertă în timpul unei vizite într-un club de golf administrat de Trump Organization şi a demarat apoi o anchetă. 

"Trump e pe toate fronturile... chiar şi la televizor!", "'The Apprentice' este un succes de televiziune!" sunt doar câteva dintre titlurile publicate în acea copertă falsă a revistei Timpe, creată pentru a fi extrem de favorabilă lui Donald Trump şi care a atras atenţia jurnalistului. 

Ancheta lui a dezvăluit că acea copertă era falsă. 

Revista Time a cerut Trump Organization să dea jos acele coperte false, datate din 1 martie 2009, a precizat pentru AFP, miercuri, un purtător de cuvânt al publicaţiei americane. 

De la debutul campaniei sale prezidenţiale, Donald Trump s-a plâns cu regularitate de publicarea unor "informaţii false", după părerea lui, în presa americană, calificând anumite grupuri de "media false". În schimb, Trump Organization nu a ezitat să afişeze acea copertă cu accente de parodie. AGERPRES

×