x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Roberto Alagna: "Acuzaţiile de violenţă domestică aduse de Angela Gheorghiu sunt defăimătoare"

Roberto Alagna: "Acuzaţiile de violenţă domestică aduse de Angela Gheorghiu sunt defăimătoare"

05 Iul 2013   •   13:18
Roberto Alagna: "Acuzaţiile de violenţă domestică aduse de Angela Gheorghiu sunt defăimătoare"


Tenorul Roberto Alagna a declarat că acuzaţiile de violenţă domestică pe care fosta sa soţie Angela Gheorghiu i le-a adus în publicaţia The Independent nu au o bază reală şi sunt defăimătoare, artistul precizând că avocaţii săi se ocupă de această situaţie.  "Acuzaţiile de violenţă conjugală publicate într-un articol apărut în ediţia de marţi a publicaţiei The Independent şi care au fost preluate intens de presa din toată lumea sunt fără fundament şi defăimătoare. Din acest moment, situaţia este în mâinile avocaţilor", a anunţat Roberto Alagna pe pagina sa oficială de Facebook.

De asemenea, pe pagina de Facebook a lui Alagna, este menţionat faptul că avocaţii artistului vor acţiona în acest caz atât în Franţa, cât şi în Marea Britanie.

Angela Gheorghiu a declarat într-un interviu acordat publicaţiei The Independent şi publicat pe 2 iulie că a fost victima violenţei domestice timp de mai mulţi ani, că fostul ei soţ, tenorul Roberto Alagna, a fost violent cu ea chiar în faţa familiei ei, iar uneori soprana nu putea cânta din cauza acestor abuzuri.

×
Subiecte în articol: angela gheorghiu roberto alagna