x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Lasata sa zaca pe strada! Romanca ucisa pe o trecere de pietoni, in Italia

Lasata sa zaca pe strada! Romanca ucisa pe o trecere de pietoni, in Italia

26 Ian 2015   •   11:41
Lasata sa zaca pe strada! Romanca ucisa pe o trecere de pietoni, in Italia
Sursa foto: Facebook

O romanca de 21 de ani a fost spulberata pe o trecere de pietoni din Cortina d'Ampezzo, in nordul Italiei.

Loredana Gabriela Tiron, din Galati, era de trei ani in Italia si lucra ca barmanita intr-un local cunoscut din Cortina. Accidentul s-a produs pe o strada din oras, in timp ce mergea catre locul de munca.

Soferul care a lovit-o a fugit de la locul accidentului si a lasat-o pur si simplu sa zaca pe caldaram. Pana la momentul in care a sosit ambulanta, martorii spun ca au trecut cateva zeci de minute, poate chiar o ora.

Tanara a ajuns in coma la spital. Dupa doua zile, medicii au constatat ca nu mai are activitate cerebrala si au anuntat ca este in moarte clinica.
Familia sa a fost de acord cu deconectarea de la aparate si donarea organelor. Printre persoanele aflate in disperata nevoie de transplant se afla si un bebelus in varsta de numai patru luni.

Soferul care a fugit de la locul accidentului, un instructor de schi din zona, a fost gasit de politisti la doar o zi dupa producerea accidentului, i s-a intocmit dosar penal si este cercetat in stare de arest.

Masina a fost identificata dupa urmele ramase la locul impactului. In ciuda probelor evidente, soferul a declarat ca nu-si aminteste sa fi lovit pe cineva.

×