x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rușii se bombardează singuri: S-a produs o cădere anormală de muniţie de la bordul unui avion Suhoi Su-34

Rușii se bombardează singuri: S-a produs o cădere anormală de muniţie de la bordul unui avion Suhoi Su-34

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2023   •   07:10
Rușii se bombardează singuri: S-a produs o cădere anormală de muniţie de la bordul unui avion Suhoi Su-34
Sursa foto: Hepta

Cel puţin două persoane au fost rănite în urma unei explozii produse joi seară în oraşul rus Belgorod, situat în apropierea frontierei cu Ucraina, anunţă autorităţile locale.

Explozia s-a produs într-o zonă rezidenţială, provocând daune semnificative la mai multe blocuri de locuinţe. Numerose vehicule staţionate au fost avariate.

Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, a declarat că două persoane au fost spitalizate în urma incidentului, conform agenţiei Interfax.

"Cauza incidentului este în curs de investigare", a precizat Viaceslav Gladkov, subliniind că la faţa locului au intervenit numeroase echipaje ale Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Oraşul rus Belgorod se află la aproximativ 30 de kilometri de frontiera Rusiei cu Ucraina.

Ministerul rus al Apărării a comunicat, potrivit cotidianului Le Monde, că deflagraţia este rezultatul căderii accidentale a unor dispozitive explozive de la bordul unui avion militar rus. "S-a produs o cădere anormală de muniţie de la bordul unui avion Suhoi Su-34 în timp ce trecea pe deasupra oraşului Belgorod", a transmis Ministerul Apărării de la Moscova.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Belgorod avion rusesc Suhoi Su-34 explozii